Categories
Здраве

BSP Corrector – Интелигентен коректор на стойката

BSP Corrector
Коригирайте лошата стойка само за 14 дни!


👍 Предотвратява изгърбванията и изкривяванията!
👍 Развива мускулите на гърба и мускулната памет
👍 Облекчава болката в гръбначния стълб и таза

Гръбнакът ни е подложен на големи натоварвания всеки ден. Неправилна поза, заседнал начин на живот, заседнала професия, наднормено тегло, инфекции или наранявания могат да провокират болка и деформация на прешлените. Много хора възприемат неправилната стойка като чисто естетически проблем. Всъщност това е пряка заплаха за вашето здраве. Нарушаването на позата води до лошо кръвообращение, кислороден глад на мозъка, може да провокира кръвно налягане, главоболие или проблеми със зрението.

Ето защо напоследък специални корсети и коректори на стойката придобиха широка популярност, способни да контролират правилното положение на гърба и врата по време на ходене, бягане или когато седите. Днес има много от тях, има различни модели, които се различават по принципа на работа, цената и качеството. Сега искаме да представим BSP Corrector преглед, тъй като този продукт се превърна в едно от основните открития през последните години.

BSP Corrector – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Backealth Smart Posture Corrector за коригиране на стойката е интелигентна система за коригиране на правилната позиция на гръбначния стълб, създадена на базата на иновативни технологии. За разлика от други видове корсети, това устройство има вграден сензор, който сигнализира при превишаване на допустимия ъгъл на наклон или изкривяване на позата. Така можете да контролирате позицията на стойката си по всяко време и да я коригирате естествено.

Няма съмнение, че BSP Corrector коректор на стойката ще бъде полезен за хора, които прекарват много време седнали – офис служители, шофьори, студенти и много други. Използвайки тази интелигентна технология, можете да създадете правилния навик да държите гърба си изправен и да укрепите мускулната памет. Благодарение на своята универсалност, този коректор на позата може да се използва навсякъде – у дома, в офиса, на улицата, докато шофирате кола или дори докато спортувате. Системата е проектирана да се използва за определен период от време, след което основните мускули се укрепват и можете сами да контролирате стойката си.

BSP Corrector Интелигентен коректор на стойката е клинично тестван и, както производителят обещава, ще може да изпълнява възложените му задачи в продължение на много години. Устройството има вградена 5000 mAh литиево-полимерна батерия. Един пълен цикъл на зареждане на устройството е достатъчен за 2 седмици ежедневна употреба. Благодарение на еластичните ленти и закопчалки можете да изберете оптималната позиция на коректора за индивидуалните параметри на вашето тяло. Той е еднакво ефективен за мъже и жени от всички възрасти, няма строги противопоказания и е много лесен за употреба.

Вътре в пакета има BSP Corrector инструкция, след като го прочетете, можете лесно да овладеете използването на това устройство сами и без външна помощ. За да започнете, свържете устройството чрез специален кабел към мрежата и заредете батерията за 2 часа. След това поставете презрамките на раменете си, така че сензорът да е отзад, центриран между лопатките. След като активирате устройството, можете спокойно да се занимавате с ежедневните си дейности. Интелигентната система разпознава приемливи промени в позата, като накланяне, обръщане и т.н. Веднага щом ъгълът на кривината надвиши допустимата стойност, сензорът започва да вибрира, докато се върнете в нормално положение. Така можете успешно да контролирате позицията на гърба си и да не мислите за това, когато работите или правите други неща. Оценете ефективността на тази технология точно сега.

Опит:

Работя в ИТ компания и имам свободен работен график. Понякога ми се налага да седя по 10-12 часа на офис стол пред компютър. Поради това имаше проблеми със стойката, главоболие, невралгия и световъртеж. Обърнах се към остеопат за помощ, който ме посъветва BSP Corrector поръчай онлайн. Благодарение на този коректор на позата успях да се отърва от неприятните симптоми. Много лесен за използване. Когато забравя да държа гърба си изправен, сензорите се изключват и устройството ми напомня да се изправя. Определено си заслужава парите.

Предимства:

  • Високо качество.
  • Интелигентна технология за проследяване на позата.
  • Удобен за използване.
  • Доходоносен BSP Corrector цена.
  • Може да се използва навсякъде.
  • Невидим за другите.

Търсите BSP Corrector магазин, но не можете да намерите този продукт? В този случай препоръчваме да използвате офертата на официалния уебсайт и да поръчате оригиналния коректор на позата директно от производителя.

Оставихме връзка на тази страница към сайт, където можете BSP Corrector купуват в България само за няколко минути. Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Вземете предпазни мерки.