Categories
Здраве

EcoEnergy – устройство за пестене на енергия

EcoEnergy
Най-лесният начин за пестене на електроенергия!


👍 Лесно свързване. Достатъчно е само да го включите в контакта!
👍 Не лъже електромера. Спестяванията се постигат чрез по-ефективното използване на електроенергията.
👍 Ефективността е потвърдена от многобройни изследвания и се обяснява научно.
👍 Не само ще Ви спести електроенергия, но и ще удължи живота на електроуредите.

След масово искане отдавна исках да направя EcoEnergy преглед, за да кажа цялата истина за това устройство, което се рекламира като уникален начин за пестене на енергия. Тъй като имам техническо образование и работя като електротехник повече от 10 години, исках да предам на обикновен неспециалист как работи това устройство.

Не е тайна, че цените на електроенергията непрекъснато растат. В същото време броят на домакинските уреди или домакински уреди, които консумират тази електроенергия, също се увеличава. Ето защо в много хора възниква идеята за използване на технологии за оптимизиране и намаляване на потреблението на електроенергия. Eco Energy Electricity Saver енергоспестяващо устройство идва на помощ. Това е проста схема за оптимизиране на електрическия ток в мрежата, която ясно демонстрира всички възможности на съвременната наука и технологии. Вместо обемисти и скъпи устройства, можете да закупите тази малка кутия и просто да я включите в контакта, за да намалите консумацията на електроенергия с над 60%. Звучи невероятно, но е истина и сега ще се опитам да разкажа с прости думи за комплекса.

EcoEnergy – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Като за начало, нека си спомним училищните уроци по физика, където ни казаха, че потокът от електрически ток в мрежата не е еднакъв. Състои се от 2 вида енергия – активна и реактивна. Активната енергия просто изпълнява основната функция, свързана с поддържането на работата на вашите домашни уреди. Реактивната енергия се използва за различни второстепенни функции като отопление на окабеляване и т.н. За съжаление, електромерите не знаят как да разграничават мощността по вид енергия, следователно отчитат активното и реактивното заедно. По същество вие плащате за някакво парче безполезна енергия, която не прави нищо. E-Energy устройство работи на принципа на преобразувател – преобразува реактивната енергия в активна (съвременните енергоспестяващи крушки работят приблизително по същия начин). Това позволява не само да се поддържа производителността на всички устройства, свързани към мрежата, но и създава допълнителна защита срещу пренапрежения. И най-важното е, че това устройство намалява общото потребление на електроенергия, особено ако къщата има уреди като електрическа кана, съдомиялна машина, нагреватели или климатик. Така продължавате да използвате домакински уреди, но плащате за тях много по-евтино.

EcoEnergy Electricity Saver за пестене на електроенергия в къщата има най-простото и удобно управление. Дори човек, който няма специални умения или опит, може да се справи с този блок.

Инструкция:

Пакетът съдържа захранване със зелен светодиод. Просто трябва да включите устройството във всеки контакт, за предпочитане по-близо до електромера. Целият процес на инсталиране ще отнеме не повече от 5 секунди, а спестяванията ще започнат веднага след светването на зеления индикатор. Първите реални резултати могат да се видят следващия месец. Устройството не трябва да се изключва през нощта и не трябва да се страхувате от прегряване.

Колко пари можете да спестите? Производителят обещава спестявания до -50% от сметките за електроенергия. Но моят EcoEnergy опит показва, че реалните резултати са по-скромни. След като започнах да използвам това устройство у дома, успях да намаля сметката си за ток с 20-25% в зависимост от месеца. Всъщност дори това може да се нарече добър резултат, особено ако вземете предвид това, което е на EcoEnergy цена. Спестявания, които наистина работят.

Какви предимства забелязах след шест месеца използване на това устройство:

 1. Високо качество.
 2. Наистина намалява консумацията на електроенергия с 20-25%.
 3. Лесен монтаж.
 4. Не изисква допълнителни условия за работа.
 5. Подходящ за домашна употреба, както и за гараж, офис и други места.
 6. Не мами контра и не нарушава закона.
 7. Абсолютно законен начин за намаляване на потреблението на електроенергия.
 8. Високо качество на изработка.
 9. Неограничен ресурс за използване.

А сега за недостатъците:

 1. Не можах да намеря официалния EcoEnergy магазин, така че трябваше да поръчам в Интернет.
 2. Чаках пратката 6 дни вместо обещаните 3.
 3. Големите стаи ще изискват множество уреди.

В интернет можете да намерите много различни сайтове, предлагащи EcoEnergy купуват в България. Ще оставя линк към сайта, където лично поръчах това устройство за себе си, за да пестя електроенергия. Там можете EcoEnergy поръчай онлайн с отстъпка до -50%. Не забравяйте да прочетете инструкциите преди употреба. Също така искам да отбележа, че цифрите за спестявания, представени в този преглед, са само за моя дом и моето приложение, така че няма гаранция, че ще имате подобни резултати.