Categories
Здраве

Insunol – хранителна добавка при диабет тип 2

Insunol
Нормализира нивото на глюкозата и стимулира производството на инсулин


👍 Увеличава чувствителността към инсулин
👍 Нормализира метаболизъма
👍 Почиства кръвоносните съдове от холестерола
👍 Дава тласък на енергия

Нашите редовни читатели питат за Insunol преглед от дълго време. Този продукт принадлежи към група натурални хранителни добавки без рецепта, препоръчвани за употреба при диабет тип 2 или преддиабет за управление на кръвната захар и подкрепа на панкреаса. Решихме да разберем как работи този продукт, какви предимства има и струва ли си парите?

Внимание! Диабет тип 2 е сериозно заболяване, което изисква лечение под лекарско наблюдение. Не забравяйте да се консултирате с лицензирани специалисти, преди да вземете решение Insunol купуват в България. Не се самолекувайте!

Insunol – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Insunol хранителна добавка за понижаване нивата на кръвната захар се предлага на пазара като естествен комплекс от активни съставки с потенциални ползи за здравето на хората с диабет. Ако отворите официалния уебсайт на продавача на този продукт и внимателно прочетете описанието, ще получите усещането, че продуктът е наистина ефективен. Но наистина ли е така? Нека първо анализираме свойствата, които са ни обещани след началото на използването на тези капки:

  • Нормализиране на нивата на кръвната захар.
  • Увеличаване на производството на собствен инсулин.
  • Подобряване на състоянието на сърдечно-съдовата система.
  • Стабилизиране на кръвното налягане.
  • Почистване на вените и кръвоносните съдове от холестерол.
  • Предотвратяване на кръвни съсиреци.

Всичко това звучи доста добре, но можете ли наистина да се доверите на подобни твърдения? За да разберем по-подробно този въпрос, внимателно проучихме състава на съставките, включени в капките.

Добрата новина е, че абсолютно всичко Insunol съставки е естествени витамини, антиоксиданти и полезни микроелементи без ГМО, химикали или антибиотици. Това предполага, че продуктът е подходящ за повечето хора, независимо от тяхната възраст, и поради тази причина Insunol аптека не се продава. Ето какво е включено:

Таурин.

Естествен вътреклетъчен метаболит, който присъства в нашето тяло. Тази сулфатна киселина е от съществено значение за много процеси в нашето тяло. Тауринът привлече интереса на учените поради способността си да блокира хипергликемията и инсулиновата резистентност в хода на текущите изследвания. Също така учените успяха да разберат, че употребата на този компонент има положителен ефект върху метаболизма, стимулирайки производството на собствен инсулин и повишавайки съдържанието на реактивни кислородни видове в кръвта. Някои експерти отбелязват имуностимулиращия ефект на таурина, както и способността му да подобрява усвояването на калций на фона на високи нива на кръвната захар.

Екстракт от гинко билоба.

Това е единственото известно на съвременната наука растение, което съдържа гинколиди. Това са полезни вещества, които имат положителен ефект върху повишаването на еластичността на стените на кръвоносните съдове, осигуряват оксигенация на мозъчните клетки и имат лек съдоразширяващ ефект. Полезните свойства на Ginkgo biloba при профилактиката и лечението на диабет тип 2 са доказани многократно, по-специално способността да понижава нивата на кръвната захар и да увеличава синтеза на инсулин. Благодарение на тези уникални свойства Insunol капки те помагат не само да се справят с неприятните симптоми, но и да предотвратят по-нататъшното развитие на диабет. Интегриран подход за решаване на здравословни проблеми.

Хром

В природата има доста голям брой продукти, източници на хром – риба, скариди, яйца, ядки, месо, зеленчуци, плодове и т.н. Лекарите казват, че дефицитът на хром може да причини неспособността на тялото да използва глюкозата, тъй като този минерал засилва действието на инсулина. Затова лекарите препоръчват на всички диабетици редовно да приемат витаминни добавки на базата на хром, тъй като се смята, че това може да има положителен ефект върху понижаването на нивата на кръвната захар. Има информация за клинични проучвания, при които пациенти с диабет тип 2, приемащи хром в продължение на 8 седмици, показват известни подобрения. По-специално, след преминаване през даден цикъл, нивото на кръвната захар сутрин на гладно пада до безопасна граница. Това потвърждава и Insunol опит използването на много клиенти в коментарите на официалния уебсайт на този продукт.

Селен

Друга причина да използвате витамини за диабет тип 2 е високото им съдържание на селен. Група изследователи от Харвард идентифицират връзката между нивото на селен в организма и риска от диабет тип 2, причинен от затлъстяването. Селенът е пряко свързан с така наречените основни микроелементи. Участва в елиминирането на токсините, стимулира имунната система и метаболизма на щитовидната жлеза. Американски експерти твърдят, че 76% от хората с преддиабет имат дефицит на селен в организма.

Можете Insunol поръчай онлайн само на уебсайта на продавача, тъй като тези капки са почти невъзможни за намиране в аптека. Още веднъж ви напомняме, че преди да използвате хранителна добавка, винаги трябва да се консултирате с лекар и да координирате приема на капки.

Проверете Insunol цена: