Categories
Здраве

Keto Diet – хапчета за отслабване

Keto Diet
БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ С ПОМОЩТА НА КЕТОЗАТА


👍 Абсорбира мазнините и ги превръща в енергия
👍 Премахва токсините от тялото
👍 Потиска апетита и дава енергия
👍 Сваля отока
👍 Произвежда допамин (хормон на щастието)

Keto Diet преглед: Кетогенната диета е популярен начин за отслабване и възстановяване на цялостното здраве. Фокусира се върху храни с високо съдържание на мазнини, но ни принуждава да изключим почти изцяло въглехидратите. Това е необходимо, за да започне така наречената кетоза в тялото – състояние, при което мазнините, а не въглехидратите, стават основен източник на енергия. Тази опция за диета за отслабване е много популярна в САЩ и Европа поради високата си ефективност. Но е важно да се разбере, че при рязко ограничаване на въглехидратите в диетата тялото може да се сблъска с дефицит на полезни и хранителни вещества. Ето защо всички експерти препоръчват приема на специални хранителни добавки, предназначени специално за диети с ниско съдържание на въглехидрати. Точно сега ще се запознаем с един от тези продукти – това е Keto Diet капсули.

Основната цел на тези хапчета за отслабване е да повишат ефективността на кетогенната диета и да ви помогнат да постигнете планираната цел за намаляване на процента на телесните мазнини. В допълнение, именно този продукт помага да се избегнат симптомите, които се наричат „кето грип“: главоболие, гадене, виене на свят, безсъние, раздразнителност, лоша концентрация и фокус, лошо храносмилане и т.н.

Важно: Keto Diet цена ще бъде най-евтиният на уебсайта на продавача. В момента има 50% отстъпка. Линк в описанието.

Keto Diet – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Keto Diet хранителна добавка за отслабване е един от най-популярните и търсени продукти в момента. Формулата е създадена специално за феновете на кето или палео диетата, има много полезни свойства и 100% натурални съставки. По-специално, експертите отбелязват уникалните полезни свойства на растителните кетони, синтезирани от малини. Това помага да се започне кетоза много по-бързо от обикновеното ограничаване на въглехидратите. Keto Diet опит на някои хора потвърждава, че вече 40-60 минути след употребата на капсулата в тялото започват процеси, които могат да бъдат свързани с кетоза.

Как работи на практика:

 • Апетитът се регулира.
 • Изчезва желанието за сладко или бързи въглехидрати.
 • Настроението се подобрява.
 • Повишена енергия.
 • Можете да тренирате все повече и повече, без да се чувствате уморени.
 • Сънят се подобрява.
 • Кръвното налягане се нормализира.
 • Имунитетът се засилва.
 • Мазнините се изгарят дори в най-проблемните зони.
 • Нормализира се метаболитният процес.

Keto Diet за изгаряне на мазнини са идеално съвместими с всякакви опции в менюто, но най-вече помагат при диета с ниско съдържание на въглехидрати. Можете да получите реален ефект от първите дни, особено ако следвате следните пропорции:

 • Здравословни мазнини – 70-80% от общо приетите калории на ден.
 • Протеин – 20-25%.
 • Въглехидрати – не повече от 5-10%.

Важно: аптека не продава. Тази хранителна добавка се предлага само директно от производителя в онлайн магазина за лица над 18 години.

Какво има в тези капсули? Почти всички Keto Diet съставки са проектирани по такъв начин, че да се подсилват взаимно. Нека разгледаме по-подробно всеки от тях, за да идентифицираме всички модели и полезни свойства:

Малинови кетони. Това е един от най-добрите аналози на кетоните, които се произвеждат в нашите чернодробни клетки при недостиг на въглехидрати. Растителната основа на малиновите кетони ги прави възможно най-безопасни и ефективни. Има клинично доказани факти, че малините са едни от най-добрите средства за изгаряне на мазнини в природата. В допълнение, този продукт е в състояние да потисне глада и да подобри функционирането на вътрешните органи. Отслабването може да бъде лесно и без стрес.

Коензим Q10. Съвременните диетолози твърдят, че една от причините за затлъстяването при хората над 30 години е именно липсата на коензим Q10. Възстановявайки нормалния баланс на този компонент, можете да се отървете от проблема с високия холестерол в кръвта, да потиснете усвояването на излишните калории и да потиснете хроничния глад.

Бромелайн. Естествен ензим, синтезиран от плод на ананас. Има уникално свойство да изгаря мазнините, произвежда повече енергия и спомага за ефективното прочистване на стените на вътрешните органи и кръвоносните съдове от висцералните мазнини, които са най-опасни за здравето.

Синефрин. Подпомага изгарянето на мазнини в най-труднодостъпните места, помага за премахване на целулита, подобрява настроението и блокира отделянето на хормона на глада. Взаимодейства добре с бромелаина и засилва ефекта му върху висцералните мазнини.

Keto Diet купуват в България всеки може. Този продукт се предлага като хранителна добавка без рецепта, така че можете да започнете да го приемате по всяко време и без специални ограничения. Въпреки това винаги съветваме нашите читатели първоначално да се консултират с диетолог, за да видят дали кетогенната диета и тези капсули са подходящи за вас.

Keto Diet поръчай онлайн тук: