Categories
Здраве

OralCarePro – комплект за избелване на зъби

OralCarePro
Снежнобяла и ослепителна усмивка


👍 Той е абсолютно безопасен и не влияе на чувствителността на зъбния емайл!
👍 Можете да избелите зъбите си с OralCare навсякъде и по всяко време.
👍 Ефектът ще бъде забелязан само след няколко сеанса, а редовната употреба на OralCare ще ви удиви с резултата си!

OralCarePro комплект за избелване на зъби е иновативна система, която ще ви помогне да получите ефекта на холивудска усмивка у дома, спестявайки много пари за стоматологични услуги. Професионалното избелване на зъби в собствената баня стана възможно благодарение на напредъка на съвременните технологии и възможности. Вече не е необходимо да си записвате час в дентална клиника, за да направите зъбите си по-бели. Достатъчно е да отделите само 30 минути на ден, за да получите фантастичен резултат след няколко седмици. Според водещи европейски експерти тази система е един от най-популярните продукти на пазара.

OralCarePro – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Бих искал да започна описанието с подробно описание на техническите характеристики на този комплект. Вътре в опаковката ще намерите специален силиконов предпазител за уста, който идеално следва контурите на зъбите, независимо от характеристиките на захапката. Това позволява да се избегне дискомфорт, болка, увреждане на венците, кървене или други неприятни усещания. Комплект активни LED лампи осигуряват специален блясък, както в стоматологичния кабинет, но само във вашия дом. Мощният ефект на светодиодите помага за изсветляване на зъбния емайл с 8 нюанса само за половин час. Това ви позволява да направите зъбите си кристално бели, да премахнете жълтата бактериална плака от храна, кафе и никотин, да освежите дъха си и да повишите самочувствието. Комплексната избелваща система има директен ефект на 360 градуса, не повишава чувствителността на зъбите към студени или кисели храни и не уврежда плътността на емайла.

Приложението Oral Care Pro за избелване на зъби дава 100% ефект след 1-2 процедури. Провеждайки периодично такива процедури, винаги можете да имате снежнобели зъби, да се отървете от проблемите с жълтата бактериална плака и да получите мощен положителен ефект. Получете повече съвети от специалист.

Системата OralCarePro комплект за стоматологична помощ е разработена от опитни специалисти, преминала е през няколко етапа на изследване и използва само патентована избелваща технология. Целият комплект се побира в компактна кутия, която ви позволява да го вземете със себе си. Дори човек без много опит и умения ще може свободно да извърши процедурата за избелване на зъбите самостоятелно.

Как да използвате:

 • Измийте зъбите си старателно и ги изплакнете с топла вода.
 • Изцедете малко количество гел от тубата и го нанесете върху специален дозатор, разположен вътре в ваничката.
 • Отстранете защитния капак от LED лампите и прикрепете капака към тях.
 • Използвайки съветите на снимките в инструкциите, поставете предпазител за уста на зъбите си и включете лампата за 30 минути.
 • След приключване на процедурата свалете предпазителя за уста и го изплакнете под течаща топла вода.
 • Провеждане на многократно изплакване на устата за елиминиране на останалия гел.

Целият този процес ще бъде абсолютно безболезнен и без странични ефекти. Ако имате някакви съмнения или се страхувате от повишаване на чувствителността на зъбите си, препоръчваме ви първо да се консултирате с вашия лекар.

7 причини, поради които определено трябва OralCarePro поръчка:

 • Лекота на използване.
 • Висококачествени материали.
 • Хипоалергичен състав на гела и силикона.
 • Висока ефективност на приложението.
 • Доходоносен OralCarePro цена.
 • Липса на противопоказания и странични ефекти.
 • Бърза OralCarePro доставка в цялата страна.

Какво казват експертите:

Аз съм зъболекар повече от 15 години. Услугата за избелване на зъби е една от най-честите в моята практика. Това важи еднакво както за жените, така и за мъжете. Зъбите са склонни да губят първоначалната си белота, причинена от потъмняване или разрушаване на емайла. Но не трябва да избелвате зъбите си твърде често с механично почистване на емайла, тъй като това може да повиши чувствителността към студени, кисели храни и напитки. Ето защо препоръчвам OralCarePro купувайте в България. Благодарение на универсалната си технология, тази система е идеална за домашна употреба. И най-важното – 100% безопасност на употреба.

OralCarePro аптека не продава. Това се дължи на особеностите на самия комплект и ограничените възможности на доставчиците у нас. Ако възнамерявате да поръчате тази оригинална система за избелване на зъби за себе си, препоръчваме ви да се свържете директно с лицензирания продавач чрез онлайн магазина. Оставете заявка и в рамките на няколко минути представители на кол центъра ще се свържат с вас, за да уговорят доставката. Напомняме също, че OralCarePro България се продава само на лица над 18 години. За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт.

Забележка: Този преглед на продукта е само за справка. Нямаме нищо общо с продажбата, обслужването на клиенти и разрешаването на спорове относно замяна и връщане на стоки. Не забравяйте да се консултирате със специалист, преди да използвате тази технология за избелване на зъби.