Categories
Здраве

Profolan – витамини за растеж на косата

Profolan
Натурални витамини за растеж на косата!


👍 Спира косопада.
👍 Укрепва корените.
👍 Подобрява цвета.
👍 Предотвратява алопеция.
👍 Елиминира пърхота.

Косопадът е сериозен проблем, който има много причини: от банален стрес до генетика и сериозни заболявания. Ето защо, преди да се опитате да намерите начини за решаване на този проблем, препоръчваме да потърсите помощ от трихолог и да преминете цялостен медицински преглед. Специалистите ще могат да установят точната причина за отслабването и загубата на косата ви, след което ще предложат най-ефективния начин за отстраняване на проблема.

Един от най-важните фактори, които влияят неблагоприятно на здравето на косата, е лошото качество на диетата. Според статистиката 89% от съвременните хора имат дефицит на определени витамини, минерали, микроелементи или мастни киселини в организма. Това се дължи на консумацията на преработени храни, пълни с консерванти, както и на плодове, отгледани с ГМО или нитрати. Поради тази причина специалистите препоръчват на хората над 21-годишна възраст редовно да приемат специални витамини и хранителни добавки, за да поддържат оптимален баланс на хранителни вещества в организма.

И въпреки че днес на пазара се предлага огромно разнообразие от различни шампоани и маски за коса, само специални витамини ще помогнат за решаването на корена на проблема. Ако търсите висококачествен и ефективен вариант, препоръчваме ви да обърнете внимание на Profolan витамини за растеж на косата. Тази формула съдържа хранителни вещества, които активират спящите фоликули и неутрализират основните причини за косопад.

Profolan – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Алопецията при мъжете в повечето случаи се причинява от прекомерно повишаване на нивото на дихидротестостерон в кръвта. Това е хормон. Научните изследвания доказват, че DHT има пряк ефект върху промяната в структурата и цвета на косата, както и върху продължителността на анагенната фаза. Резултатите от анализа сред 100 мъже на възраст от 24 до 56 години показват, че повече от 76% от мъжете с високи нива на DHT показват признаци на плешивост или масивна загуба на коса. Как Profolan капсули за здрава коса и скалп може да ви помогне в този случай?

Тази формула съдържа патентованата формула на Grow3. Опишете накратко неговите свойства, той е комбинация от 3 ключови съставки: аминокиселината L-цистеин, екстракт от листа на коприва и екстракт от хвощ. Според авторите на тази хранителна добавка комбинацията от употребата на горните съставки ви позволява да регулирате хормоналния фон. По-специално, това се отнася до намаляване на производството на дихидротестостерон в кръвта. Освен това продуктът съдържа уникални антиоксиданти, витамини и минерали, които задействат много важни процеси в организма.

Profolan описанието:

  • Спира косопада и други симптоми на алопеция.
  • Укрепва корените на косата и възвръща естествения цвят.
  • Възстановява структурата на косъма.
  • Нормализира метаболизма.
  • Увеличава продължителността на анагенната фаза.
  • Подобрява състоянието на скалпа, премахва пърхота.
  • Нормализира метаболизма.
  • Спомага за контролиране работата на вътрешните органи и процеси.

Profolan против косопад идеално се комбинират с други методи за профилактика и лечение на проблема с алопецията. Този продукт ще бъде добро допълнение към здравословната диета, а също така ще подобри ефективността на вашите шампоани, козметика или други процедури.

Как да използвате:

Търговецът на дребно с хранителни добавки твърди, че като приемате 2 капсули на ден редовно с вода, трябва да можете да видите подобрения само за 30 дни. Продължителността на курса на приложение се определя индивидуално или след консултация с лекар. Не забравяйте да се консултирате, преди да вземете решение Profolan поръчка.

Сигурност:

Този продукт е класифициран като хранителна добавка без рецепта. Витамините могат да се използват като основно или допълнително средство за профилактика и лечение на проблеми с косопада при мъжете. Производителят твърди, че при спазване на посочените дозировка и начин на употреба, тази хранителна добавка не предизвиква странични ефекти и няма противопоказания за употреба.

Разпродажба Profolan България:

Много читатели на нашия блог се чудят дали тези капсули могат да бъдат намерени в аптеките или магазините за добавки? За съжаление Profolan аптека не се продава. Единственият начин да получите този витаминен комплекс е да се свържете с продавача чрез официалния уебсайт. Ще можете да Profolan купувайте в България онлайн и да получите своя пакет.

Цена и доставка

Profolan доставка се извършва в рамките на 7 работни дни по пощата или куриер, според информацията от сайта на продавача. Освен това ще имате възможност да получите парите си обратно в рамките на 60 дни, ако ефектът от използването на продукта не оправдае очакванията.

Profolan цена зависи от избрания набор. Един от трите комплекта е достъпен за всеки клиент: 1 бутилка (доставка за 30 дни), 2 бутилки + 1 безплатно (доставка за 90 дни) и 3 бутилки + 3 безплатни (доставка за 180 дни). В последния случай цената на всяка бутилка ще бъде най-изгодна.