Categories
Здраве

Welltone – лекарство за високо кръвно налягане без рецепта

Welltone
ПОБЕДЕТЕ ХИПЕРТОНИЯТА И ВСИЧКИ НЕЙНИ СИМПТОМИ


👍 Нормализира налягането естествено.
👍 Възстановява съдовата еластичнос.
👍 Понижава холестерола в кръвта.

Хипертонията (високо кръвно налягане) причинява сериозно увреждане на здравето на много хора. Рисковата група включва жени и мъже 35+, изложени на определени фактори. На първо място, това се отнася за консумация на алкохол, наднормено тегло, атеросклероза, тютюнопушене, заседнал начин на живот и други обстоятелства. Може да ни отнеме много време, за да изброим рисковете за здравето, свързани с хроничната хипертония. Най-тежките форми се считат за инфаркт на миокарда, остра сърдечна недостатъчност, инсулт или коронарна болест на сърцето.

Много европейски експерти казват, че ежедневната употреба на специални витаминни добавки на базата на растителни екстракти и витамини, съчетана с промени в начина на живот и диетата, може да помогне за справяне със съществуващите проблеми в най-кратки срокове. В тази връзка решихме да направим Welltone преглед, което ще помогне да се оцени ефективността на използването на този продукт при превенция и лечение на хипертония.

Welltone – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Welltone хранителна добавка за хипертония са 30 ml течни капки в един флакон. Предлага се като естествено средство за подпомагане на сърдечно-съдовото здраве. Производителят обещава, че при използването на този продукт са възможни подобрения в благосъстоянието в няколко области:

  • Понижаване на кръвното налягане до границата, която се счита за безопасна за възрастта на пациента.
  • Възстановяване на нормалното кръвообращение.
  • Почистване на кръвоносните съдове от холестеролни плаки.
  • Премахване на пристъпите на хипертония – главоболие, световъртеж, гадене, изпотяване на крайниците и др.
  • Защитни свойства за минимизиране на риска от сърдечна недостатъчност, инсулти и инфаркти.

Като посетите официалния уебсайт на продавача на този продукт, можете да получите повече информация за неговите възможности. Нашата задача е да анализираме състава на лечебните растения, включени в него, и да оценим възможната степен на ефективност.

Welltone съставки може да се нарече едно от основните предимства на тези капки. Ако вярвате на посочения списък с входящи компоненти, тогава продуктът наистина може да се счита за едно от най-безопасните антихипертензивни лекарства на пазара.

Както при много други хранителни добавки за хипертония, основната активна съставка тук е ГЛОГ. Ако се интересувате, можете да намерите повече информация за тези невероятни плодове в интернет. Искаме само да подчертаем, че уникалните полезни свойства на глога са многократно доказани научно. На първо място, това се отнася до възстановяването на нормалния сърдечен ритъм, понижаване на кръвното налягане и подобряване на кръвообращението в коронарните съдове.

Благодарение на екстракта от ДАФИН ЛИСТ, благотворното действие на Welltone при високо кръвно налягане става още по-бързо. Това вещество подобрява оттока на кръв, предотвратява появата на разширени вени и хемороиди, помага за възстановяване на нормалния метаболизъм. Благодарение на лекото слабително и диуретично действие, дафиновият лист премахва токсините и помага за намаляване на натоварването на сърдечния мускул. Забравете за високото кръвно налягане.

ВИТАМИН В1 е източник на основни микро и макро елементи, необходими за регулиране на сърдечно-съдовата система, възстановяване на еластичността на кръвоносните съдове и поддържане на водно-солевия баланс.

L-ARGININE е включен в повечето добавки за мъжко здраве и еректилна дисфункция. Този избор не е направен случайно, тъй като L-аргининът има естествен съдоразширяващ ефект поради освобождаването на NO2 (азотен оксид).

АСКОРБИНОВАТА КИСЕЛИНА е източник на витамин С, благодарение на който Welltone капки може да помогне за укрепване на имунната система, възстановяване на здравето на вътрешните органи и понижаване на нивата на холестерола в кръвта.

И последната съставка е МАТОРИКА. Това вещество има успокояващ ефект, облекчава пристъпите на аритмия, подобрява дишането и насищането на клетките и тъканите с кислород.

Опит:

Имах проблеми с хипертония. Лекарят каза, че мога да коригирам ситуацията, преди болестта да стане хронична. За да направя това, ме посъветваха да намаля приема на сол, да се откажа от алкохола и пушенето, да добавя здравословни упражнения и да взема тези капки. След 14 дни употреба на продукта забравих за скокове на кръвното си налягане. Сънят се подобри, главоболието и раздразнителността изчезнаха. Единственото жалко е, че Welltone аптека и трябва да чакате поръчката 5 дни.

Както научихме, Welltone поръчай онлайн се предлага без рецепта и може да бъде изпратен в рамките на 2-5 работни дни. За да завърши заявлението, всеки купувач трябва да е навършил 18 години и е по-добре първо да съгласува лечението си с лекар.

Welltone цена е посочен на официалния уебсайт, като посетите който можете да кандидатствате онлайн още сега. Бихме искали да ви напомним, че тази информация е предоставена само за четене.

Всеки, който иска Welltone купуват в България, може да го направи тук:


Slovensko Slovenija România Portugal Polska Italia Magyarország Hrvatska Ελλάδα France Nederland España Deutschland Česká България